Gresstrimmer
fra: 18.900,-,-

Med fleksibel arm for klipping rundt gjerder, veikanter og grøfter
Denne gresstrimmeren/klipperen er konstruert for ujevnt underlag, og kan festes bak en ATV eller UTV. Spesialtilpasset for klipping ved gjerder, løyper, grøfter med mer. Gresstrimmerhodet har hurtiglås, og gjør det enkelt å skifte tråd. Delenr 13072

Gjør jobben på ujevnt underlag!
Gresstrimming og klipping kan være en utfordring på ujevnt underlag. DR 7.25 gresstrimmer/klipper er tilpasset arbeid både langs gjerder, murer, grøfter, og andre områder med fremkommelighet for en ATV, UTV, en stor plentraktor eller en traktor. Du gjør jobben enkelt fra setet på kjøretøyet.
 
DRs gresstrimmer/klipper veier 87 kg, og beveger seg dermed enkelt over bakketopper, steiner, skråninger og humper. Den følger konturene på det mest krevende underlag. Det fjærbelastede gresstrimmerhodet beveger seg enkelt rundt hindringer, og klipper jevnt og nøyaktig ved gjerdestolper, postkasser, trær, murer og andre hindringer. Effekten er fem ganger høyere enn hos en håndholdt trimmer.

Avhengig av hva slags maskin som trekker din DR gresstrimmer/klipper, kan du få en rekkevidde på drøye 120 centimeter mer enn kjøretøyets akselavstand, og dermed blir det en komfortabel oppgave å kutte høyt ugress. Det fleksible tilhengerfestet med låsepinne lar deg trekke trimmeren/klipperen med en ATV, UTV, plentraktor eller traktor. Høyden på tilhengerfestet kan enkelt tilpasses de fleste modellene i disse kategoriene.

Garanti:
•    Unit: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk
•    Motor: 2 år for privat bruk, 1 år for yrkesbruk
 
7.25 Trekkbar gresstrimmer/klipper for ATV
Vårt patenterte gresstrimmerhode med hurtiglås leveres som standard, og lar deg skifte tråd på et øyeblikk mens du er ute på arbeid. Gresstrimmerhodet er tilpasset vår ekstra tykke og slitesterke 5,7 mm tykk gresstrimmertråd, som gir deg sikker drift.
Merk: Til denne modellen skal du enten benytte vår ferdigkuttede 33 cm gresstrimmertråd for hurtiglås, eller en rull med tilsvarende tråd.

Quick-Lock™ gresstrimmerhode
NYHET! Vårt gresstrimmerhode med hurtiglås lar deg bytte tråden på gresstrimmeren/klipperen raskere og enklere enn noen gang! Du trenger ikke verktøy, og det tar bare sekunder å skifte tråd på gresstrimmerhodet. Det patenterte systemet fester tråden raskt og sikkert, og er spesialtilpasset vår egen 5,7 mm tykke og slitesterke gresstrimmertråd.

Solid gresstrimmertråd
Samtlige av DRs gresstrimmere/klippere er tilpasset 4,5 mm tråder. De solide og slitesterke trådene gjør at du kan bruke tid på klipping istedenfor å skifte tråd.

Fjærbelastet gresstrimmerhode
Det fjærbelastede gresstrimmerhodet klipper enkelt og jevnt rundt trær, steiner, gjerdestolper, murer, postkasser, og andre hindringer du måtte støte på. Fjærforspenningen justeres i henhold til type hindringer – fra kratt og myke greiner til gjerdestolper og steiner.
 
Fleksibel klipping
Gresstrimmerhodet kan justeres i tre vinkler – enten rett bak trekkmaskinen, eller til høyre eller venstre.

Optimal vekt for ujevnt underlag
Gresstrimmeren/klipperen veier 87 kilo, og følger lett konturene på ujevnt underlag. Den takler både humper, bakketopper, steiner og skråninger.

Briggs & Stratton 725 Series motor
De legendariske kreftene, ytelsen og soliditeten til Briggs & Strattons motorer gjør disse spesielt egnet til bruk på våre gresstrimmere/klippere. De starter enkelt, er komfortable i bruk, og er utstyrt med et system som beskytter motoren mot fremmedlegemer som slynges opp mens du klipper.

Fleksibel slepekrok
Høyden på tilhengerfestet kan justeres for å passe til det aktuelle kjøretøyet. Du kan trekke med både ATV, UTV, en stor plentraktor, eller en traktor.

Praktisk sikkerhetsdeksel
Gresstrimmertråden er tildekket ved skjærekanten, men ikke i bakkant. Dette gjør det både enkelt å bytte tråd og å klippe inntil 1,2 centimeter fra et hinder.

Skånsomt hjul
Et hjul med justerbar høyde beskytter underlaget mens du jobber. Det er bare å velge riktig klippehøyde.

Tekniske spesifikasjoner

Klipping
Klippebredde: 56 cm
Klippehøyde: 2,5 cm til 18 cm
Maks klippehastighet: 5 km/t
Hastighet ytterst på knivbladet: 370 km/t

Dimensjoner
Lengde: 206 cm
Bredde: 152 cm
Høyde: 58 cm
Vekt: 87 kg
Transportdimensjoner: 206 cm (L) x 84 cm (B) x 69 cm (H)
Transportvekt: 119 kg